Alle nieuwe Norton Partner Portal registraties staan momenteel op hold aangezien we overschakelen naar ons nieuw platform: het Norton PartnerNet. Als je wenst op de hoogte gebracht te worden wanneer het nieuwe platform klaar is, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Marketing en sales voordelen

Maak gebruik van gratis en directe toegang tot de Partner Portal met alles wat je nodig hebt aan marketing materialen, speciaal voor resellers. Blijf op de hoogte door onze nieuwsbrieven zodat je de concurrentie een stap voor blijft door sneller op de markt te reageren.

Software voordelen

Gebruik onze NFR-producten (Not For Resale) om deze zelf te ervaren en wees de eerste met bètaversies van de software. Profiteer van gratis updates, om op de hoogte te blijven van alle wijzigingen en zo dé expert kunt worden die klanten als eerste bellen.

Training voordelen

Profiteer van exclusieve toegang tot online trainingtools om te leren hoe je beter de behoefte van je klanten kunt herkennen en hier op in kunt spelen. Zorg dat je als een van de eersten informatie krijgt over onze producten en dat je altijd de beste oplossing kunt bieden voor je klanten.

Ondersteuning voordelen

De Norton Partner Portal geeft je direct en eenvoudig toegang tot ondersteuningsmateriaal , zodat je voor je klanten de meest betrouwbare en vertrouwde reseller wordt.